Kom med visjoner for Nord-Trøndelag

Lars Peder Brekk bør komme med flere visjoner for Nord-Trøndelag sier Øystein Mørkved, politisk nestleder i Nord-Trøndelag Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Oystein Morkved

Foto: Vidar Grundetjern

Mørkved synes Senterpartiets parlamentariske leder er defensiv når det gjelder Namsosbanen. -Jeg leste uttalelsene hans i Namdalsavisa og reagerer stekt på dem. Brekk begynner å anføre at han tviler på at det er samfunnøkonomisk lønnsomt å sette banen i stand igjen, sier Mørkved.

-Hvis vi går utenfor samferdselssektoren kan vi finne mange eksempler på ting som ikke er samfunnsøkonomisk lønnsomt, mener Mørkved, det burde en Senterpartipolitker se. Han viser til Namdalsprosjektet som et eksempel. Namdalsprosjektet ble ikke gjennomført fordi det var samfunnsøkonomisk lønnsomt, men fordi Namdalen trenger industri, næringsliv og bolyst avslutter Øystein Mørkved i Nord-Trøndelag Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**