Løft for Venstre i Nordland

Vellykket venstreskole gjennomført 29.2-1.3

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Venstreskolen i Bodø - Salen

I helgen var 20 venstrefolk fra hele Nordland samlet på Skagen Hotell i forbindelse med venstreskolen. Venstreskolen er en rask innføring i Venstres ideologi, hovedsaker, en innføring i medie- og pressearbeid og veiledning til Venstre på nett.

Venstreskolen i Bodø - Geir Johnsen

Geir Johnsen informasjonssjef i fylkeskommunen innledet fredag med medie- og pressearbeid. Mange gode tips og arbeidsmetoder ble formidlet til det lydhøre publikumet. Lørdag fortsatte Steinar Haugsvær, informasjonssjef

Turid holdt et av sine engasjerte innlegg.

i Venstre med innføring i venstres politikk og ideologi. Før den lokale venstreveteranen Turid Høyersten-Holm avsluttet med partiets rike historie lokalt og nasjonalt.

Deltakerne fant samlingen motiverende. Nordland Venstre satser seriøst på organisasjonsbygging og grunnlaget for gjennomføring av venstreskolen i alle lokallagene i fylket før valget 2009 ble lagt denne helgen, sier fylkeslederen Berit Woie Berg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**