Ordførerens benk

Fra Tukthuserklæringen: Flertallsgruppa vil arrangere folkemøter på forskjellige steder i kommunen i løpet av perioden. Vi vil også prøve å få til «ordførerens benk», hvor innbyggerne kan møte ordføreren til uformell samtale på forskjellige steder i kommunen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


I dag er benken en realitet! Med fullt presseoppmøte, AN, Meløyavisa og Framtia, ble ordførerens benk presentert. En solid benk og et svært skilt som det står ordfører på (det kan jo hende at det er noen som ikke vet hvem ordføreren er!) ble bestilt fra MATS, og det er et flott stykke arbeid de har gjort.

Benken i seg selv er mest av symbolsk betydning, men hensikten er at ordføreren skal kunne møte befolkningen på deres arena, f.eks i kaffekroken på butikken. For mange kan det være en terskel å dra til Ørnes for å møte opp på ordførerens kontor, derfor vil ordføreren møte folket.

Første "benk"-møte blir på Reipå den 14.april og neste blir på Halsa 26.mai.

Sjekk forøvrig Avisa Nordlands leder! eller Meløy kommunes hjemmesider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**