«Strømmer» åpnes i dag

Torsdag er det duket for ny byfest i Sandnes. Klokka 18.30 åpner varaordfører Kåre Hauge første del av lysinstallasjonen «Strømmer». Det skjer i jernbaneundergangen ved krysset Industrigata/St. Olavs gate.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Watercolours2

Foto: Sandnes

– Vi har prøvd installasjonen tre ganger, og jeg er i alle fall fornøyd. Den holder samme standard som Ønskebrønnen, mener Jan Inge Abrahamsen i Sandnes kommune. Lysinstallasjonen «Strømmer» er en del av 2008-prosjektet Watercolours.

Venstre er glad prosjektet kommer til Sandnes og vil skape en bedre atmosfære og mer lys i sentrum, samtidig som det er et fint kunstverk.

Vi oppfordrer alle til å være med på åpningen av “Strømmer” og en viktig del av Sandnes 2008.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**