Framgangen fortsetter

Framgangen for Haugesund Venstres nettsider fortsetter. Også i mars hadde nettsidene et besøk på omlag 2500. Over 4500 sideoppslag vitner om stor aktivitet på nettsidene. Rundt 750 unike brukere har vært innom nettsidene denne måneden. Det er nesten like mange som i valgmåneden september 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Nettsidene

Leder i Haugesund Venstre, Tore Nilsen, viser til at det høye besøkstallet kommer i påskemåneden, der det tradisjonelt er lavere politisk aktivitet. Derfor er det ekstra gledelig at besøkstallet holder seg så høyt for tredje måneden på rad. Ikke minst er økningen i tallet på unike brukere svært gledelig.

Statistikken viser tydelig at når Venstre omtales i andre medier øker også besøket på Venstres nettsider. I det siste har man også sett tendenser til det motsatte, at saker som er publisert på Venstres nettsider har funnet veien til andre medier.

— Det er positivt at mediene oppsøker våre nettsider og finner stoff de synes er interessant, sier Tore Nilsen. — Det gir oss en pekepinn på hvilke typer saker som passer inn i de ulike medienes profil. Da er det lettere å få de ulike mediene i tale i etterkant.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**