Meningsløst å si nei!

Det sier Gunnar Kvassheim om Avinors nei til ny utenriksterminal på Haugesund Lufthavn. Rogalandsbenken var på besøk i nordfylket i går, og nå vil Rogalandspolitikerne ta fatt i denne saken. Kvassheim peker på at både behov og løsning er tilstede.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gunnar Kvassheim

– Vi skal gjøre et forsøk på å legge presse på for å få til dette. Så er det et spørmål om den nye regjeringen er like fleksibel som den forrige var. Det bør den være for behovet er tilstede og løsningen er tilgjengelig. Det er meningsløst hvis dette skal stoppes av politisk prestisje, eller av en ideologi som sier at dette må gjøres i offentlig regi, sier Gunnar Kvassheim til NRK.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**