Stegane om Trillemarkafondet:- All logikk tilsier at Regjeringa sørger for et større næringsfond

– Det er logisk at varige verdier erstattes med varige midler. Derfor må staten være så raus at næringsfondet økes til minst 100 millioner kroner, slik at det kan gi en årlig god kompensasjon til Sigdal, Rollag og Nore og Uvdal kommuner, sier varaordfører Runolv Stegane (V)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Stegane løfter nå saka opp til fylkesutvalget i Buskerud, der han sjøl er med som fylkesvaraordfører.

Runolv Stegane

Foto: Asgeir Osnes

– Jeg har stor tro på at det er mulig å få et flertall av fylkespolitikerne med meg i arbeidet for å presse Regjeringa til å opprette et fond som kan gi kommunene en varig kompensasjon gjennom årlig avkastning av fondet, sier Stegane.

Les mer på Buskerud Venstres nettside

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**