Ekelands kunst må ut til publikum

– I år er det 100 år siden Arne Ekelands fødsel. Ekelands kunst må ut til publikum, og vi må finne et permanent visningssted, helst ved 1814-bygget på Eidsvoll, uttalte fylkesvaraordfører Inge Solli i sitt innlegg på Venstres landsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Hennie Onstad kunstsenter viser nå jubileumsutstillinga “Broen til melkeveien”. Hans kunst er allerede representert i Nasjonalgalleriet, Stortinget, Akershus fylkeskommune og i private samlinger.

Solli pekte på at kultur har egenverdi, og skaper opplevelser, glede og identitet. Han uttrykte glede over at vi endelig har fått bygd vår egen opera i Bjørvika. – Kultur er en god investering for framtida, uttrykte Solli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**