Ola Elvestuen valgt som nestleder

Oslo Venstres Ola Elvestuen ble i helgen valgt som 2. nestleder i Venstre. Trine Skei Grande fikk gjenvalg som 1. nestleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Ola Elvestuen valgt til ny nestleder i Venstre

Foto: Frode Fjeldstad

Valgkomiteens innstillng på nytt sentralstyre gikk enstemmig gjennom på Venstres landsmøte, som ble avholdt på Sundvolden i helgen. Dermed er det Ola Elvestuen som blir Olaf Thommessens arvtaker som 2. nestleder i Venstre. Thommessen ble takket av etter fire år i vervet.

Trine Skei Grande fikk gjenvalg som 1. nestleder, og går dermed inn i sin femte periode. Hun ble første gang valgt som nestleder på landsmøtet i 2000.

Odd Einar Dørum fikk også gjenvalg som direktevalgt medlem av landsstyret for to år. Det betyr at han ved utløpet av valgperioden vil ha sittet sammenhengende i Venstres landsstyre i 40 år. Dørum kom inn i landsstyret da han i 1970 ble valgt som leder i Norges Unge Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**