Venstre alene om å ville avvikle samkommunen

Samkommunen ivaretar ikke nærhet til beslutningene, argumenterte Karl Meinert Buchholdt da framtida for Innherred samkommune kom opp til debatt i kommunestyremøtet onsdag kveld. Buchholdt forfektet at det innes andre samarbeidsløsninger kommunene i mellom.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Venstre ønsker å avbyråkratisere det offentlige systemet. Vi vil ha stat, fylke og kommune, ikke stat, fylke samkommune og kommune. Samkommunen ivaretar ikke nærhet til beslutningene, argumenterte Karl Meinert Buchholdt da Innherred samkommune kom opp til debatt i kommunestyremøtet onsdag kveld. Buchholdt forfektet at det innes andre samarbeidsløsninger kommunene i mellom.

venstre ble alene om å ville avvikle samkommunen. De øvrige politikerne i kommunestyret ønsker at Levanger og Verdal søker om en om en ny forsøksperiode etter at inneværende periode utløper om to år.

Les hele saken i Levangeravisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**