Bydelen må svare på brev!

Grorud Venstre reagerer sterkt på at bydelsdirektør Helge Jagmann nekter å svare på Rødt sin henvendelse angående søppelplukking og sosialstønadsmottakere. Dette uavhengig av selve saken, skriver Jon Julius Sandal og Linn Beate Kaald Thoresen i Lokalavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


I Grorud Venstre ser vi det som et grunnleggende demokratisk prinsipp og en selvfølge at de folkevalgte får innsyn i hvordan bydelen forvalter tjenestene. Med mindre bydelsadministrasjonen har noe å skjule eller skamme seg over, burde det heller ikke vært problematisk å svare på spørsmålene.

Det er ikke et tilfredsstillende svar fra bydelsdirektøren at han ikke ønsker å «jobbe på denne måten». Vi ber derfor direktør Jagmann om velvillig å redegjøre for saken snarest for å unngå spekulasjoner. Dette er i alles interesse.

Les saken i Lokalavisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**