Vil ikke strenge ølsalget

Tromsø Venstre kommer ikke til å stemme for mer innskrenkninger av dagens skjenkepolitikk. – Hvis folk ønsker å drikke alkohol, så må de få lov til det. Vi vil ikke begrense salget så lenge det skjer innenfor lovens grenser, sier Jonas Eilertsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Jonas Stein Eilertsen

Foto: Knut Barman-Jenssen

Det var i forrige uke Aps medlemsmøte enstemmig gikk inn for å kutte salgstidene for alkohol i butikkene. Forslaget vil bli fremmet når kommunestyret i mai skal behandle rusmiddelpolitisk handlingsplan for Tromsø. Blir det vedtatt, vil de nye salgstidene gjelde fra 1. juli.

– Venstre er et liberalt parti og et liberalt parti ønsker selvsagt en liberal skjenkepolitikk. Forslaget vil ikke redusere vold og bråk, men bare gjøre det litt kjipere for de som vil nyte en pils, sier Jonas Eilertsen (V).

Les hele saken i Bladet Tromsø

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**