Tilbake fra Brussel

I løpet av årets tre første måneder var Boye Bjerkholt, styremedlem i Akershus Venstre, midlertidig utstasjonert i Brussel, som ledd i Venstres nye Europa-satsing.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Innimellom pendling til venstremøter, har Bjerkholts daglige arbeidsplass vært på innsiden av Europaparlamentet i hjertet av EU.

Boye Bjerkholt foran Europaparlamentet

Boye Bjerkholt foran Europaparlamentet
Foto: Magnus Bjerke

— Venstre har alltid stått i forkant av å utvide demokratiet, så på mange måter føles det helt naturlig at Venstre er blant de første som sender folk til Europaparlamentet, sier Bjerkholt. Fra før har også Høyre en praktikantordning på hovedkontoret til sin paraplyorganisasjon noen steinkast fra selve Parlamentet.

I Europaparlamentet har Bjerkholt jobbet på sekretariatet til ALDE-gruppen, som er en allianse av liberalere og sentrumsdemokrater. Drøyt to tredjedeler av ALDE-gruppens totalt 108 medlemmer kommer fra ELDR (European Liberal Democrat and Reform Party), hvor Venstre har vært fullt medlem siden 2006. Bjerkholts hovedarbeidsfelt har vært i nettverksenheten, som har ansvar for kontakten mellom gruppen i Europaparlamentet og de nasjonale partiene både i og utenfor EU.

Les hele saken på Skedsmo Venstres nettsider.

Mer informasjon om Boye Bjerkholt finner du her:
Boye Bjerkholt
Tlf: 934 12 869 (m)
Epost: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**