Vil bygge bane til Tryvann

– For pessimistisk. Det er Ola Elvestuens kommentar til at byrådet vil droppe planene om forlengelse av Frognerseterbanen til Tryvann.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Venstre

Venstre vil likevel fortsatt kjempe for baneforlengelsen til Tryvann. Gruppeleder Ola Elvestuen sier at alle skjønner at banen blir ulønnsom som et rent kollektivtiltak, men gir ikke opp å få reiselivet til å bidra.

– Det er ingen tvil om at du må ha en tung offentlig finansiering – som ved all annen utbygging av kollektivtrafikk. Men vi mener at man her må gå videre med å få til et privat bidrag slik at en forlengelse kan bli et resultat av et samarbeid mellom det private og det offentlige, sier Elvestuen.

Les mer hos NRK Østlandssendingen

 Vestre Aker Venstres Terje Bjøro og Anne Hollerud

Vestre Aker Venstres Terje Bjøro og Anne Hollerud
Foto: Frode Fjeldstad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**