Jostein Pedersen

Josten er en 24 år gammel munter krabat. Han er aktiv i Skedsmo Venstre og Unge Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Jostein Pedersen

Foto: Ukjent

Jeg er en stor tilhenger av frihandel og økt globalisering. Åpne grenser og økt handel er den beste medisinen for å bekjempe de store forskjellene i verden. Selv med et åpent marked har jeg tro på at det er mulig å ha et konkurransedyktig norsk landbruk uten at de får 20 milliarder i subsidier hvert eneste år.

Det handler om å tenke nytt og erkjenne at det verken økonomisk, eller miljømessig, er fornuftig å produsere alle tenkelige landbruksprodukter i Norge. Et mer spesialisert landbruk, åpne grenser og et avgiftsregime som reflekterer miljøkostnadene er en vinn-vinn situasjon for Norge, verdens fattigste land og det globale miljøet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**