Frihet vil gjøre skolen bedre

mener styremedlem i Vestfold Unge Venstre, Lars Kristian Lien.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Problemet i den norske skolen er at det er for mye sentralstyring av skolen. Det liberale svaret på en bedre skole er mer frihet til den enkelte skole, elev og lærer skriver han i leserinnlegg i Sandefjords blad.

Han skriver videre at Unge Venstre vil ha lærere som er gode nok til at elevene lærer det de har krav på. Elever, lærere og skoler må få frihet til å bruke kunnskapen til noe mer enn å konkurrere i pugging og klatre på internasjonale rangeringer.

Morgendagens Norge trenger mennesker som kan bruke kunnskapen i praksis, og tenke selv.

Les innlegget i Sandefjords blad.

Lærer
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**