Ros til rådmannen

Rådmann Jørgen Kampli fikk velfortjent ros av formannskapet i forbindelse med at MATS (Meløy Arbeidstreningsenter AS) har fått tildelt 6 nye VTA plasser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Fra før av var MATS godtjent av staten for 8 VTA plasser (varig tilrettelagte plasser for personer med status som ufør). Det totale behovet i Meløy ligger på ca 35 plasser pr dd. Det har vært søkt årlig om utvidelse av tiltaket siden første tildeling i 2004, men tilbakemeldingene fra NAV Nordland har hele tiden vært at MATS ikke hadde høyest prioritet for tildelingene og de ble derfor oppfordret til å sende nye søknader.

Men endelig, med rådmannens og leder for MATS Odd Arne Stormos innsats, ble søknaden innfridd. Dette betyr at MATS nå mottar støtte for 14 VTA plasser. Støtten dekker bonuslønn til tiltaksansattansatte og lønn til ordinært ansatte.

Meløy Venstre synes det er viktig at flest mulig kan være i arbeid og er glad for at det nå nesten ble en fordobling av VTA plasser. Målet må være at alle som trenger et arbeidstilbud, får det.

Oppussing

Foto: S.Harby

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**