Skole og eldreomsorg må prioriteres

Eidsberg kommune har kommet i en situasjon hvor vi må leie sykehjemsplasser til de eldre i andre kommuner. Og hvor lærere og er slitende og livredde for å gå på jobb, – flere vurderer sågar å slutte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Dette skal og må det gjøres noe med. Og gi eldre en god og trygg alderdom , samt å sørge for at barna våre får en god skolegang er basis oppgaver for en kommune. Barna våre skal ha en god faglig og trygg skole og de eldre skal være trygge på at kommunen stiller opp når de blir hjelpetrengende. Skal vi få dette til er vi som politikere nødt til å prioritere. Da må vi prioritere ned det vi kan klare oss uten. Et godt eksempel her er ny ” festsal” ved gamle Mysen skole. For framtidige budsjett må vi som politikere si nei til mange ” festsaler ” og monumenter som kunne vært flott å ha i Eidsberg Vi må prioritere skole og eldeomsorg for de alt annet ville være skammelig. Venstre vil gi skole og eldreomsorg prioritet, jeg håper og tror dette er tverrpolitisk.

Rita Sletner
Eidsberg Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**