Anne Solsvik tilbake i bystyret

Anne Solsvik er nå tilbake for fullt som bystyremedlem, medlem av oppvekstkomiten, planutvalet, driftsstyret og administrasjonsutvalet etter permisjonen ho har hatt frå januar i første året som Unge Venstre-leiar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Anne Solsvik

Foto: Jan Kløvstad

Dega Abdi Aman, 11.10.08

Foto: Jan Kløvstad

Det vil seie at Dega Abdi Aman rykker ned igjen som første varamedlem til bystyret og oppvekstkomiteen, mens Jan Kløvstad rykkar ned til første varamedlem til planutval, driftsstyre og administrasjonsutval (og framleis sit i bystyret og omsorgskomiteen). Velkomen tilbake, Anne – og takk for solid arbeid som møtande bystyremedlem så langt, Dega!

Har du saker du vil Venstre skal ta opp, ta kontakt med bystyregruppa ved [email protected], [email protected], eller varamedlemene [email protected] eller [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**