Rødgrønne svikter lokaldemokratiet og miljøet

Mer enn 100 kommuner, blant dem mange av de største byene, ønsker det. Likevel sier Regjeringen nei, med støtte av Høyre og Fremskrittspartiet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Bare Venstre og Kristelig Folkeparti vil at innbyggerne selv skal si “Ja takk til reklame” i stedet for dagens ordning hvor man må sette “Nei takk” merker på postkassen for å slippe å motta store mengder uadressert reklame.

For den rødgrønne regjeringen er ingen sak for liten når det gjelder å overkjøre det lokale selvstyret. At Fremskrittspartiet henger seg på er vel heller ikke uventet. Mer skuffende er det at Høyre – som lokalt (bl.a i Tønsberg) har vært pådriver for initiativene for “Ja takk”-ordningen på Stortinget velger å gå mot ordningen.

Saken er enda ikke behandlet i Stortinget, det er derfor fortsatt muligheter til å påvirke representanter for andre partier. “Det er synd at de rødgrønne ikke hører på folket”, sier Sandefjord Venstres Dag Bjørvik til Sandefjords blad.

Les artikkelen i Sandefjords blad

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**