Fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) åpna ny bakke i Vikersund

Fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) åpna i dag den nye storbakken i Vikersund. Bakken har status som fylkesidrettsanlegg. – Fylkeskommuen er imponert av det enorme dugnadsarbeidet som legges ned her i Vikersund, sa Stegane i sin åpningstale.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Fylkeskommune var på plass da den nye, ombygde bakken i Vikersund ble åpna i dag. I sin gratulasjonstale til arrangøren nærmest skamroste Stegane den frivillge innsatsen i Vikersund og han gratulerte med ny, topp moderne 120 meters bakke der det arrangeres Norgescuprenn lørdag og søndag.

Den nye bakken er ett av fem anlegg som har status som fylkesidrettsanlegg. Fylkeskommunen gir hvert år økonomisk støtte til fylkesidrettsanlegg til investeringer som ikke kan få tildeling av ordinære spillemidler.

Runolv Stegane i Vikersund

Foto: Tore Fossen

– Fylkeskommuen ønsker å være en god medspiller i videre utvikling i hoppanleggene, og vi ønsker dere lykke til i fortsettelsen, sa fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V)

Den nye bakken som ble offisielt åpna av Stegane i dag, skal gjennom en hard ildprøve på ettervinteren. 13. og 14. mars er det verdenscup i Vikersund, både i kombinert og i skiflyging. I kombinert er det i tillegg verdenscupavslutning. Samtidig skal det foregå skiflyging i storbakken som blir arena for VM i skiflyging i 2012.

Arrangørens oppslag om åpninga

Fylkesvaraordførerens åpningstale i Vikersund

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**