75 000 til Nord-Trøndelags rockehistorie

Fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen, vil bevilge 75 000 kroner til bokprosjektet Nord-Trøndelag sin rockehistorie de siste 50 år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Annikken Kjær Haraldsen

Foto: Fotograf Hatterem

-En bok som omhandler Namsos-rocken, vil være et viktig salgsprodukt innenfor Namsos Rock City arbeidet.I tillegg vil den fungere som profilering av Namsos Rock City og Namsos rocken, sier Annikken Kjær Haraldsen.

-Videre vil det historisk sett være viktig å få dette gjort, ikke minst da Namsos rockehistorie er sentral i den nasjonale rockehistorien, og som grunnlag for Stortingets vedtak om at Namsos Rock City skulle dele ansvaret for formidlingen og utviklingen av den nasjonale rockesatsingen med Trondheim. Namsos Rock Citys sin rolle er å formidle trønderrockhistorien, utdanning og kulturbasert næringsutvikling, avslutter fylkesråd for kultur, Annikken Kjær Haraldsen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**