Oppsiktsvekkende av Senterpartiet og Arbeiderpartiet

Ordføreren mener at Vuku legesenters fremtid ikke har noe distriktspolitikk å gjøre, og vil gjerne legge det ned . Venstre kunne ikke være mer uenige. —Det er klart at de som bor i Vuku og oppover også skal kunne ha den samme tryggheten som de som bor i sentrum mener Venstre som vil opprettholde Vuku legesenter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Stemmegiving

Foto: Microsoft

At posisjonen argumenterer med at det er sårbart med bare to stillinger ved Vuku legesenter, som de nå bruker som argument for nedleggelse, holder ikke mener Venstre.
Det har alltid vært to leger i Vuku. Det er ikke noe nytt og det er noe som håndteres på mange andre legesenter. Dessuten utdannes det nå flere leger og tilgangen på søkere blir forhåpentligvis bedre også til fastlegestillinger i distriktene framover.

Dette er en pussig manøver av posisjonen som ser ut til å lete etter argumenter for å legge ned Vuku legesenter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**