Jubler for Guantánamo-nedleggelse

– Guantánamo har vært en skam for USA og et hån mot alle idealer om frihet og demokrati. Vi er glade for at Obama brukte en del av sin første dag som president til å forberede nedleggelsen av fangeleiren, sier Linn Beate Kaald Thoresen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Barack Obama

Foto: Internett

Grorud Venstre har engasjert seg spesielt i Guantánamo-saken med innlegg på Oslo-partiets årsmøte i fjor og leserbrev i avisen.
Når den nyvalgte presidenten nå har stanset alle rettssakene ved Guantánomo i 120 dager og sendt ut et lovforslag om å legge ned det amerikanske fengselet på basen innen ett år, så er det en seier for demokratiet.

– Grorud Venstre jubler for Obama, sier Linn Beate Kaald Thoresen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**