Solveig Nilsen gjenvalgt i Kristiansand Venstre

På årsmøtet i Kristiansand Venstre forrige uke ble Solveig Nilsen gjenvalgt som leder i Kristiansand Venstre. Kay Jørgensen er nyvalgt nestleder i partilaget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


På vegne av årsmøtet i Kristiansand Venstre sendes følgende:
PRESSEMELDING
Kristiansand 21.01.09

Solveig Nilsen gjenvalgt i Kristiansand Venstre

På årsmøtet i Kristiansand Venstre forrige uke ble Solveig Nilsen gjenvalgt som leder i Kristiansand Venstre. Kay Jørgensen er nyvalgt nestleder i partilaget. De to ser frem til året som kommer og ønsker å markere Venstre foran Stortingsvalget til høsten.

Solveig Nilsen

Foto: Dag Vige

Årsmøtet vedtok etter forslag fra Solveig Nilsen å gå inn for å få frem alternative ideer for Øvre Torv. Kristiansand Venstre ønsker mer liv og røre fremfor slukte lys og og stengte dører etter klokka tre.

– Kafeer, boder, restauranter, butikker og frivillige organisasjoner er noe av det som kan få plass på Øvre Torv og skape liv her også på kveldene og i helgene, sier Solveig Nilsen.

Nilsen sier videre at en nå må få frem alternative ideer for denne flotte plassen, ikke bare kommunens forslag om kontorer.

– Øvre Torv har potensiale til å bli en storstue for byen, plassen fortjener noe bedre enn å bli en byråkratghetto avslutter Solveig Nilsen, gjenvalgt leder i Kristiansand Venstre.

For mer informasjon: Solveig Nilsen. Telefon 92045560

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**