I Zurich og Frankfurt for å lære

Debatten om ruspolitikk generelt og heroinassisert behandling har rast i det siste. Men hvor effektiv er denne behandlingen? Lars-Henrik Paarup Michelsen og en gruppe fra Venstre er i disse dager i Zurich på studietur, for å lære om sveitsernes erfaringer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars-Henrik Paarup Michelsen

Dagen i dag har han brukt vel, med gode samtalar om sveitsisk ruspolitikk generelt og heroinassistert behandling spesielt med fagfolka Dr. Adrian Kormann og Dr. Rudolf Stohler. Han har også fått omvisning på klinikken som var først ute i verda med å spesialisere seg på heroinassistert behandling – Zokl2.

Følg Michelsens studietur på bloggen hans: Les her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**