Imponert over Stjørdalsbedrift

Venstres stortingsrepresentant fra Nord-Trøndelag besøkte Stjørdalsbedriften Maskon på tirsdag. Jeg er imponert over bedriften og produktutviklingen, sier Skjelstad. Han la blant annet merke til produktutviklingen inn mot oppdrettsnæringen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Sammen med Stjørdalsordfører Johan Arnt Elverum besøkte Skjelstad Stjørdalsbedriften Maskon. Bedriften driver med automatisering innen industriproduksjon. Han fikk en grundig gjennomgang av Marked & Utviklingssjef Halvard Andresen.

Skjelstad hadde også et møte med ordfører Johan Arnt Elverum og rådmann Kjell Fosse. Skjelstad gjentok sitt syn på utviklingen på Værnes. Her la blant annet Skjelstad mye vekt på betydningen av at det blir videreført drift i forsvarets anlegg på Værnes.

Les mer om Skjelstads syn på Værnes her:

Venstrehåndsarbeid om HV på Værnes

De rødgrønne svikter Værnes

Skjelstad lite fornøyd med Storberget

Lokker politiet med gigantanlegg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**