Venstre i regjering: Utopi?

Sten Viktor Haugerud, formann i Stokke FrP, mener regjeringssamarbeid mellom Venstre, KrF og Høyre er ren utopi. I Venstre mener vi vårt regjeringsalternativ er det mest realistiske borgerlige regjeringsalternativet ved høstens stortingsvalg, og at Venstre er det beste valget for alle som ønsker en borgerlig regjering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Selv med et godt valg for Venstre, KrF og Høyre vil de tre partiene neppe få flertall på Stortinget. Vi er derfor innstilt på — og avhengig av — et konstruktivt samarbeid med andre partier.

Tor Homleid

Tor Homleid

Fremskrittspartiet ønsker å sitte i regjering med de borgerlige partiene, men vil ikke fortelle velgerne om partiet foretrekker borgerlig eller sosialistisk regjering dersom partiet ikke selv får regjeringsmakt etter stortingsvalget. Partiet bidrar dermed til en smule spenning, men særlig seriøst virker det jo ikke.

Tor Homleid,
Stortingskandidat, Vestfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**