Arrangerer dialogmøte om blasfemi

— Dialog er medisinen. Raja mener den riktige måten å møte blasfemi på ikke er straff, men dialog. Derfor har han invitert til dialogmøte med minoritetsungdom i Litteraturhuset i Oslo 15. februar. Dit kommer redaktøren for Jyllands-Posten som startet hele karikaturbråket med å trykke tegningene av profeten.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Panelet i dialogmøtet om og med minoritetsungdom

Panelet i dialogmøtet om og med minoritetsungdom
Foto: Frode Fjeldstad

Juristen og Venstre-politikeren Abid Raja engasjerte seg sterkt i striden rundt karikaturtegningene av profeten Muhammed i 2006. Han likte ikke at tegningene ble trykket og etterlyste en debatt om blasfemi burde forbys.

Les hele saken i Vårt Land på nett

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**