Formannskapet i Sigdal utsatte i går behandlinga av Arena Trillemarka

– Det er ingen tvil om at det her trengs mer informasjon, og det er svært viktig at det er lokal entusiasme bak et prosjekt der kommunene selv må bidra med 5-6 millioner kroner, sier fungerende ordfører Runolv Stegane (V)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Formannskapet i Sigdal gjorde det samme som formannskapet i Nore og Uvdal: Saka om storsatsing på Arena Trillemarka, et prosjekt til nærmere 18 millioner kroner ble utsatt.

Valgbilde

Foto: Knut Arne Jenssen

– Også i Sigdal er det skepsis til prosjektet som synes å være for dårlig lokalt forankret. Men tiden kan fort renne ut for prosjektet. Mye tyder på at EU-systemet kan gi inntil 4 millioner NOK i støtte, men da må det foreligge positive vedtak fra Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal kommuner innen 15. mars, sier fungerende ordfører i Sigdal Runolv Stegane (V)

Om de tre kommunene går inn for Arena Trillemarka vil trolig bli avgjort etter et fellesmøte for formannskapene som skal holdes i Rollag 18. februar.
– Det er ingen tvil om at det her trengs mer informasjon, og det er svært viktig at det er lokal entusiasme bak et prosjekt der kommunene selv må bidra med 5-6 millioner kroner, sier Stegane.

Les om hele prosjektet på Sigdal kommunes nettsider, sakliste 4. februar

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**