Kultur til Kalbakken

Lørdag åpnet Steinbruddet kulturhus på Kalbakken. Linn Beate Kaald Thoresen var innom for å ta en titt, og ble imponert. – Dette synes jeg er et fantastisk prosjekt, og det er noe Grorud bydel virkelig trenger, sier hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Linn Beate Kaald Thoresen

Steinbruddet er et kulturhus skapt av private initiativtakere. Det er galleri, mulighet for atelier, skriveloft og fast kafé.
– Steinbruddet utvider kulturen i bydelen. Vi har mye idrett og musikk, og her har vi fått et sted som synliggjør bildekunsten og skrivekunsten, sier Kaald Thoresen, som også er sjeleglad for kafétilbudet, som i hvert fall i februar også vil holde åpent på søndagene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**