Venstrerepresentanter sentrale ved fylkeskommunens prisutdelinger

Både hovedutvalgsleder for kultur, idrett og folkehelse Helge Stiksrud (V) og fylkesvaraordfører Runolv Stegane (V) var i fokus ved utdeling av fylkeskommunens stipend og priser i Drammen Teater tirsdag kveld.
– Det var en stor opplevelse å få dele ut idrettstipendet til Håvard Bøkko, sier Stegane.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Det var mange glade prisvinnere som fikk fortjent applaus i Drammens Teater tirsdag kveld. Totalt ble det delt ut 22 priser og stipend.

Helge Stiksrud (V) fikk gleden av å dele ut kulturpris for 2008 til Tom Schandy og Tom Helgesen fra Drammen(20.000 kr.) og Hilde Dalen fra Hole (20.000 kroner)

Runolv Stegane og Helge Stiksrud

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

– Det var veldig hyggelig at jeg som leder av hovedutvalget fikk æren av å dele ut kulturprisne. Arrangementet ble en suksess, og dette vil fylkeskommuen garantert gjenta neste år, sier Helge Stiksrud (V).

Skøyteløper og sølvmedaljevinner fra VM Håvard Bøkko fra Hol fikk idrettsstipendiet på kr. 30.000, delt ut av fylkevaraordfører Runolv Stegane (V). Ved overrekkinga refererte Stegane Bøkkos tider på alle distanser og sammenlagt poengsum fra VM på Hamar og ble for denne pestasjonen avbrutt av applaus fra salen.

Alle priser og stipend

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**