Planutvalet og formannskapet har møte 19. februar

Planutvalet og formannskapet har møte torsdag 19. februar, og
Jan Kløvstad møter som

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


varamelem for Anne Tørå Solsvik. Formannskapet skal mellom anna diskutere koleis Arednal kommune skal bruke 27 millionar om tiltakspakke frå regjeringa. Les meir om dette og dei andre formannskapssakene.

I planutvalet skal medlemene diskutere planprogram for kommuneplanen, klage på vedtak om leiligheitsbygg på Skibberheia, kommunedelplan for Myra-Bråstad, den omdiskuterte saka om husbygging på Flageborg og to brygge- og sjøbodsaker. Sjå sakspapira her.

Har du kommentarar tils ake, skriv til [email protected] eller ring 91 80 82 56.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**