Etterlyser sakspapirer på nett

Linn Beate Kaald Thoresen synes det er uheldig at politiske sakspapirer og vedtak i Bydel Grorud ikke ligger bedre tilgjengelig på nett. — For oss som skal gjøre en jobb for bydelen på utsida, er det lite informasjon å finne på nettet, sier hun.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Linn Beate Kaald Thoresen

Foto: Rannveig E. Bergerød Aase

Med sakspapirer på nett som ofte bare inneholder sakstittel og forslag til vedtak og en hjemmeside som lenge har manglet møtedatoer er det tyngre å orientere seg om Grorud bydelspolitikk enn det burde ha vært.

— Det må legges til rette for at innbyggerne kan finne informasjon så enkelt som mulig. Vanlige folk vet ikke hvordan de skal finne fram. Dette blir kun for spesielt interesserte, sier hun. Linn Beate Kaald Thoresen ønsker mer åpenhet i bydelen. Da må også informasjonen være å finne på nettet.

Les hele saken hos Lokalavisen Groruddalen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**