Nytt tilsyn med bred kompetanse

– Et nytt rådgivende tilsyn for byens utseende må ha en bred faglig sammensetning, ikke bare fra arktiekthold, uttaler nestleder i Bergenhus Bydelsstyre Alf Helge Greaker fra Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– Det er bra at man vil vitalisere et slikt tilsyn men her ville det vært spennende å få synspunkter fra andre fagfelt også, uttaler Greaker og nevner eksempler som mediabransjen, psykologi og naturvern.
– Et bygg er mye mer enn det rent arkitektoniske, det skal kommunisere og harmonere. Derfor bør et nytt tilsyn bestå av mennesker med kompetanse fra helt andre fagfelt også, avslutter Greaker som vil ta opp saken i førstkommende bydelsstyremøte 16.02.09.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**