Venstrekamp for tog i indre Østfold

Lokallagslederne i Indre Østfold setter ned foten for planene om å legge ned fire stoppesteder på Østre linje.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Tønsberg jernbanestasjon

Foto: Kåre Pettersen

— Hvis Indre Østfold fortsatt skal blomstre og fronte miljøvennlige løsninger, er det totalt skivebom å legge ned stasjonene Slitu i Eidsberg, Langnes i Askim samt Drømtorp og Langli i Akershus, slår lokallagslederne fast, sier Stortingskandidat Rita Sletner fra Eidsberg.

Britt Fladmark Holta fra Eidsberg, Erik Bråten fra Askim, Jan Tore Gjøby fra Rakkestad protesterer sammen med Johan Ekhaugen fra Trøgstad, Ivar Vågen fra Spydeberg og Simen Saxebøl fra Hobøl i Avisa Smaalenene.

Mer informasjon:

Les hele saken på smaalenene.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**