Nord Fron Venstres årsmøte 12 mars klokken 1900 Sødorp Gjestgiveri

Du inviteres til åpent årsmøte med debatt om skolen med Odd Einar Dørum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Odd Einar Dørum

Foto: NN

I år har vi den glede å invitere til åpent årsmøte der alle kan delta, selv de som ikke mer med i Venstre. Vi oppfordrer alle som har interesse av skolen, foreldre, lærere og kommuneadminstrasjon til å komme på dette åpne møtet.

Venstres skolepolitiske entusiast, Stortingsrepresentant Odd Einar Dørum tar seg turen fra Oslo og til Vinstra for å snakke åpent, og seriøst om utfordringer, og mulig løsninger for fremtidens skole. Møtet holdes på Gjestgiveren torsdag 12 mars klokken 1900.
Det blir servering av kake, mineralvann og kaffe under møtet.

Etter det åpne møtet vil lokallaget avholde ordinært årsmøte for medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**