Venstre markert fram på meningsmålingene

Venstre gjør kraftige byks på meningsmålingene i februar. 19.2.2009 ble det offentliggjort to målinger der Venstre går fram over 2 prosentpoeng. Aust Agder Venstres kandidat Øystein Haga står dermed bedre rustet en noen gang tidligere foran et stortingsvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

 Maria Aspeseter er Risørs kandidat med 4. plass på Venstres stortingsvalglist

Maria Aspeseter er Risørs kandidat med 4. plass på Venstres stortingsvalglist
Foto: Jan Einar Henriksen

På målingen utført av Sentio Research Norge for Dagens Næringsliv i februar, får Venstre 7,4% oppslutning, noe som ville gitt 11-12 mandater på Stortinget. Det er en framgang på 2,1 prosentpoeng fra januar. Framgangen bekreftes i Opinions måling for ANB, der Venstre går fram 2,2 prosentpoeng til 6,4%.

Les mer https://www.venstre.no/artikkel/18677/

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**