– Bak mål å kalle ny skole i Sædalen for Storlia!

– Dette navnet passer overhode ikke med Sædalens identitet, det er ingen som kan identifisere seg med dette navnet, sier leder i Venstres bystyregruppe og tidligere skolebyråd, Hans-Carl Tveit.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


– Nærskolen er svært viktig i et lokalsamfunn og folk må kunne identifisere seg med navnet. Når ingen i Sædalen har hørt om “Storlia” før noen bydelsstyrepolitikkere forteller dem at det er det nye navnet på nærskolen deres, blir det hele for dumt. Nå må Fana bydelsstyre omgjøre dette vedtaket og kalle denne skolen for Sædalen skole, fortsetter Tveit.

– Det er greit nok at Fana bydelsstyre her har forsøkt seg på en ny vri, men da må de også kunne krype til korset når det så tydelig kommer frem at de har gitt denne skolen et navn som ikke passer, avslutter Tveit.

For ytterligere kommentarer, kontakt
Hans-Carl Tveit på tlf: 91 55 98 16.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**