Skiløype i sentrum

Sande Venstre inviterer til skitur i Sande sentrum og oppfordrer kommunen til å holde løypene oppkjørt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Snøfokk på Golsfjellet, uvær, snø, ski

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Det går skiløyper på kryss og tvers i hele Sande kommune, frem til nå med ett unntak; Sande sentrum. Med ett stort antall av kommunens innbyggere i sentrum har vi stor tro på at skiløype her vil bli godt benyttet.

Sande Venstre kontaktet kommunen for å forhøre seg om mulighetene, men fikk nei til løypekjøring på grunn av ressursmangel. Vi har derfor valgt å spandere den første oppkjøringen av en sentrumsnær løype og håper at kommunen tar stafettpinnen videre.

Skiløypa går fra Sande stasjon opp til skogkanten i Hanekleiva.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**