Liberal café flyttes til Kult.Kafeen: Møt Abid Q. Raja

Stavanger Venstre slår Liberal café torsdag 5. mars, sammen med Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus litteraturarrangement på Kult.Kafeen, der Venstres 2. kandidat i Akershus, Abid Q. Raja er innleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Abid Raja på Unge Venstres Landsstyremøte 20. desember 2008 cropped

Foto: Christoffer Biong

Samfunnsdebattanten, advokaten, forfatteren og politikeren Abid Q. Raja er Norges mest profilerte norsk-pakistaner. I boka Talsmann utdyper han sin egen oppvekst med én fot i hver kultur, og hvilke problemer/fordeler dette har gitt ham og hans familie. Erfaringene gir Raja et godt utgangspunkt
til å diskutere kulturelle ulikheter mellom nordmenn og andre kulturer.

Les mer om Abid Q Raja her >>

Torsdag 5. mars, klokken 19.00
Sted: Kult.kafeen, Sølvberget, Stavanger kulturhus

Foto: HSL

Om Liberal café:
Liberal café tar sikte på å skape en sosial og uformell møteplass for nye og gamle medlemmer. På møtene vil store og små, lokale og nasjonale temaer bli debattert. Liberal café arrangeres i utgangspunktet hver første torsdag i måneden, men kan bli flyttet på grunn av møtekollisjoner og lignende. Følg derfor med på Stavanger Venstres hjemmesider for oppdatert informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**