Kroneksempel på handlingslammelse

Det sier Gunnar Kvassheim om energiminsterens behandling av søknaden om 30 millioner til MET-senteret på Karmøy. Lederen i energi og miljøkomiteen mener at statsråden er helt handlingslammet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Gunnar Kvassheim

Gunnar Kvassheim

Kvassheim lover at denne saken vil bli forfulgt, og at den vil komme til å prege valgkampen om ikke regjeringen finner de nødvendige midlene til MET-senteret før valget. Kvassheim reagerer også på at det rundhåndet deles ut milliarder til testanlegg for CO2 på Mongstad, men at regjeringen ikke finner småpengene som trengs til å satse på marin energiproduksjon, til tross for at Stortinget har gitt tydelige signaler om at dette er et prioritert område.

– Vi har en statsråd som holder seg med luftige ambisjoner, men som er helt handlingslammet, sier Kvassheim til DN Energi. – Det henger ikke på greip at man på den ene området har åpen sjekk, og annet område ikke finner rom til å bidra med småpenger, sier Kvassheim, som understreker at han er for satsing også på CO2-rensing.

Les mer her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**