De minste barna havner bakerst

I formannskapet etterlyste kommunalråd Jon Gunnes informasjon rundt hva som skjer med de minste barna i barnehageopptaket. – Vi har fått flere henvendelser fra småbarnsforeldre som opplever at de ikke blir med i hovedopptaket, fordi barna er født etter 31. august, sier Gunnes til Adressa tirsdag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Alle barn i Søgne bør ha tilbud om barnehageplass.

I oktober vedtok bystyret i Trondheim at alle som søker om barnehageplass ved hovedopptaket skal få et tilbud om barnehageplass, men nå har flere foreldre reagert på at de har fått beskjed om at de ikke vil bli prioritert. – Dette er bekymringsfullt, sier Gunnes til Adressa. – Slik jeg forstår denne saken, følger ikke oppvekstkontoret opp det politiske vedtaket.

Krfs Odd Anders With uttaler følgende til avisa: – Det skal ikke være en rangering etter alder. Politikerne i Trondheim har vedtatt at det ikke skal være noen 1-årsgrense for barnehageplass.

Mer om denne saken i Adresseavisen 3. mars.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**