Kerstin Leistad

Kerstin Leistad er lokallagsleder i Malvik Venstre. Hun har stemt Venstre i mange år, men ble først aktiv i forbindelse med kommunevalget. Hun er opptatt av hvordan man kan få til viktige investeringer i en anstrengt kommuneøkonomi. I tillegg ønsker hun seg et mer tolerant samfunn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Kort om Kerstin:

Kerstin Leistad

Kerstin Leistad

– Jeg heter Kerstin Leistad, er 37 år, gift og har to barn – ei jente på 5 år og en gutt på 4 år. Jeg jobber på Nidar som logistikkonsulent og er utdannet næringsmiddelkandidat fra Norges Landbrukshøgskole. Jeg har tidligere jobbet 10 år i Statens næringsmiddeltilsyn, nå Mattilsynets hovedkontor, i Oslo. Jeg spiller håndball på bedriftsnivå og driver ellers med total rehabilitering av huset vårt. Kan vel si at jeg er glad i friluftsliv uten at det har blitt så mye tid til det i de siste årene. Kom flyttende til Trøndelag i 2005 for å komme nærmere fødebyen Mo i Rana, og vi har nå etablert oss i Malvik.

Hvorfor ble du medlem av Venstre?

Jeg ble medlem fordi Malvik Venstre skulle stille liste til kommunevalget og trengte noe listefyll. Har stemt Venstre i mange år, så det var ikke vanskelig å si ja til det. Det er mange givende diskusjoner på medlemssmøtene!

Hvilken sak er du mest opptatt av akkurat nå, og hvorfor?
Jeg er opptatt av at samfunnet vårt må bli mer tolerant. Det er skremmende å se hvilke metoder som andre partier tar i bruk for å nøre opp om frykten for det som er annerledes enn det vi er vant til. Jeg har stor tro på samarbeid på tvers av kulturer og religioner, selv om det er store utfordringer knyttet til det.

Hva er den største utfordringa i ditt lokalmiljø?

Den største utfordringen i Malvik er den anstrengte økonomien og det store investeringsbehovet. Det er blant annet behov for nytt sykehjem i kommunen og ny skole på Sveberg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**