Vellykket medlemsmøte i Orkdal Venstre

Årets første medlemsmøte ble arrangert mandag 9. mars, og var brukbart besøkt. Temaene for møtet var Orkanger 2040 og Klima og energiplanen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Plansjef Steinar Gaustad stilte opp og informerte om det mye omtalte prosjektet Orkdal 2040. De mange spørsmålene og innleggene fra en engasjert forsamling viste at dette var et tema som fenget. Deretter orienterte Lavrans Skuterud om arbeidet med den nye Klima og energiplanen, en sak har har engasjert seg sterkt i. Den siste saken som ble drøftet var vår kampanje for å verve nye medlemmer. Vi har allerede fått positivt svar fra 6 personer, kanskje er vi i ferd med å snu den langvarige nedgangen til oppgang.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**