Hvem får Røyken Venstres miljøpris 2009?

Kjenner du noen som har gjort en innsats for miljøet i vår kommune? Røyken Venstres Miljøpris 2009 skal deles ut i mai. Nå ønsker Røyken Venstre forslag på kandidater. Fristen for å komme med forslag til navn er 15 mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Prisen tildeles enkeltpersoner, organisasjoner eller foreninger som engasjerer seg, eller har engasjert seg, på en spesielt verdifull måte for natur og miljøvern i Røyken Kommune.

Prisen er et grafisk trykk fra Røyken-kunstneren Vemund Tollefsen. Venstre har sikret seg en opsjon på disse trykkene. Trykkene er nummererte og blir rammet inn slik at det står litt om selve miljøprisen også.

Miljøvennlig

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Ta kontakt med Tore Hogstad om du har forslag på kandidater til Miljøvernprisen i 2009. Send epost til [email protected] eller ring 415 68 694. Komiteen understreker at både enkeltpersoner og lag kan være aktuelle til prisen.

Venstres Miljøpriskomité 2009
Tore Hogstad, Marit Kolbræk og Lasse Thue

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**