Verdensmiljødag markering i Bodø Venstre

Nei til oljeutvinning i Lofoten er Venstres store miljødag tema. Det blir informasjonsmøte og stand i sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Berit Woie Berg og Arne Ivar Mikalsen

Fredag den 5.juni kl 19-21 blir det medlemsmøte m/miljødagen og valgkamp som tema. Generalsekretæren Terje Breivik og toppkandidaten i Nordland Berit Woie Berg vil være innledere. Venstres stortingsvalgprogram, våre profilområder og de tre hovedvisjonene; lavslippsamfunnet, kunnskapssamfunnet og reform av velferdsamfunnet vil være tema. I tillegg blir det markering av og lansering av Venstres verdensmiljødag markering — Nei til oljeutvinning i Lofoten, med t-skjorter, grønne bånd, løpesedler og annet infomateriell.

Lørdag den 6.juni kl 11-13 følger vi opp miljødagen med stand på torget. Det er bondensmarked denne dagen og det er bestilt godt vær. Vi deler ut bjørkesaft, løpesedler, verver medlemmer, og samler underskrifter både til lofotaksjonen og den lokale Redd Rønvikjordene aksjonen (mye natur som må reddes for tiden). Det blir også holdt appeller og delt ut ballonger og grønne bånd. Så en bra stand.

Da håper vi å få se mange av Bodø Venstres medlemmer og sympatisører fredag 5.juni og lørdag 6.juni.

Med liberal hilsen

Styret i Bodø Venstre.

Venstres klimakampanje. Logo.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**