Kickoff på sykkel

Buskerud Venstre slår et slag for de myke trafikantene og de to toppkandidatene har derfor bestemt seg for å sykle den lange veien til valgkampkickoff på Lier 6. juni. Det kan bli en strabasiøs ferd for enkelte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Helge Stiksrud andrekandidat fra Ringerike har lengst vei med ca 55 km landevei til møtet. Siden møtet starter kl. 10.00 er han nødt til å starte svært tidlig på morgenen fra Hønefoss. Førstekandidat til Stortingsvalget Ulla Nordgarden "slipper unna" med 13.7 km på sin tur fra Drammen og kommer nok frem noe mer opplagt til sin felles innledning med Stiksrud kl. 10.15 enn Stiksrud selv.
Begge håper at alle som kommer på møtet følger deres eksempel og tar sykkelen fatt til Buskerud Venstres valgkampkickoff.
Vi ser på turen som en studie i mangler ved sykkelveinettnettet og en nærkontakt med norsk samferdselspolitikk sett fra en myk trafikants ståsted. Dette er viktig research for å føre en bedre politikk for syklister sier Ulla Nordgarden. Samtidig er det en politisk støttemarkering og en hyllest til alle de som daglig sykler til jobben.
Jeg håper Venstre får anledning til å bedre syklistenes vilkår, jeg vil iallefall garantere at jeg vil jobbe for Buskeruds myke trafikanter om jeg får en plass på Stortinget avslutter Ulla Nordgarden.

Buskerud Venstres valgkampkickoff foregår 6. juni kl.10-15.00 Renskaug gård i Lier og er åpent for medlemmer og sympatisører. Påmelding innen 2. juni kl. 12.00 til Ståle Sørensen
https://www.venstre.no/img/photos/source/1442_thumb.jpg

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**