Velkommen til gruppemøte

Frogn Venstres gruppemøter er åpne for alle medlemmer og listekandidater. Dette er en fin anledning til å påvirke Venstres arbeid i lokalpolitikken, og til å følge med på hva som skjer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Sted: Frogn rådhus
Tid: 19-22

Frogn Venstre har gruppemøter uken før møter i de faste utvalgene, og uken før kommunestyremøter ved behov. Er du medlem i Frogn Venstre eller står på Frogn Venstres liste er du velkommen til å delta i møtene, enten hver gang eller når det er saker du er spesielt opptatt av.

Møtene er uhøytidelige i formen, og Venstre har stor takhøyde for klare synspunkter og meningsforskjeller. Hvis du deltar i arbeidet, har du god sjanse til å påvirke det som skjer i kommunen, og hvordan Venstre nærmer seg sakene. Debatten i gruppemøtene er viktig for å få frem de gode forslagene til løsninger.

Døren til Rådhuset kan være låst. Du treffer sikkert noen Venstrefolk utenfor rådhuset rett før møtet begynner, eller ring 90143262, så kommer vi og åpner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**