Fortsatt kamp for Husebyskogen

Venstre har ikke gitt opp friområdet Husebyskogen. – Vi vil redde det som reddes kan, sier Ola Elvestuen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Sveinung Bråthen

Venstre har lagt inn forslag om dele- og byggeforbud for friområdet Husebyskogen. Venstres gruppeleder Ola Elvestuen understreker at forslaget kommer uavhengig av dommen i Høyesterett, som dreier seg om gyldigheten av det tidligere vedtaket i saken.

– Hensikten med å foreslå dele- og byggeforbud nå er å regulere tomten tilbake til friområde. Eller, om det ikke går, i hvert fall forsøke å få et flertall for å redusere arealet som det kan bygges på. Formålet er å redde så mye som mulig av friområdet, sier Elvestuen.

Les mer i Ullern Avis Akersposten

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**